KAHDEN DOMINAN SESSIOT

 

Oletko haaveillut pääseväsi kahden Jumalaisen Valtiattaren käskytettäväksi? Orjana olet täysin avuton neljän käden ja kahden piiskan tulituksessa. Armoa emme anna, ellet sitä osaa oikealla tavalla pyytää. Matele korkeiden korkojemme juurella ja alistu!

Vierailevia Dominoita on useita ja heidän vapaus/varaustilanteensa vaihtelee. Mikäli olet kiinnostunut kahden upean Valtiattaren käsittelyyn pääsemisestä, on erittäin tärkeää, että aikaa varatessasi esität muutaman eri vaihtoehdon, jotka sopivat itsellesi. Näin pääsemme eteenpäin, sillä usean ihmisen aikataulujen sovittaminen ei ole aina helppoa, mutta sitäkin palkitsevampaa!

Kahden Valtiattaren sessiossa voi kokea miten käsittelemme sinua yhdessä ja erikseen, kumpikin eri tavoin ja toisiemme ideoista ammentaen. Haluamme ehdottomasti myös kuulla omista toiveistasi ja mieltymyksistäsi, sillä orjahan se vasta hauskuuden saa aikaan. Kuvittele, että toinen Valtiatar istuu hajareisin rintasi päällä, niin, ettet voi liikkua ja toinen tiputtelee päällesi sterariinia...hmmm, siinä on orjapojalla melko avuton olo!

Studiossa on mahdollisuus tavata aikataulujen yhteensopivuuden puitteissa minun lisäkseni tummahiuksinen, eksoottinen Valtiatar tai vaalean, kokeneen ja sadistisen Dominan. Enempää en tässä paljasta! Varaa aika ja tule katsomaan. Et tule pettymään....

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3