SESSIOT

 

Kahta samanlaista sessiota ei ole. Valmistaudun sessioon huolellisesti ja odotan, että niin myös sinäkin teet. Haluan kuulla toiveistasi, mieltymyksistäsi, rajoistasi ja mahdollisista terveyteen liittyvistä rajoituksista mielellään jo ajanvarauksen yhteydessä tai viimeistään ennen session alkamista. Meillä on hetki ennen sessiota aikaa keskustella näistä asioista, mutta useimmiten toiveet ja odotukset on helpompi kertoa etukäteen, sillä siloin pystyn varautumaan niihin paremmin. Ja sitä enemmän saamme toisistamme irti, mitä enemmän kerrot minulle mitä toivoisit sessioon sisältyvän.

Jos sinulla ei ole kokemusta tai et ole vielä selvillä mistä pidät tai et pidä, voit antaa minulle vapaat kädet. Yleensä tiedot siitä, miten hellästi tai rajusti haluat itseäsi käsiteltävän, omat rajasi tai rajoituksesi ja mahdolliset kiinnostuksen kohteet riittävät. Jälkiä en jätä, ellemme sovi erikseen, että varovaisuuten ei ole syytä.

Session kestosta: Yleensä ensikertalaisella tai vähän kokemusta omaavalle suosittelen 1 - 1,5 h sessiota. Silloin saa aika kattavan käsityksen siitä mitä kaikkea voi kokea. Lyhyempikin aika 0,5 h riittää alkupaloiksi, mikäli toivelista ei ole kovin pitkä, pystyn esittelemään käsittelykirjon melko laajasti.

Sessio siis suunnitellaan etukäteen, niin minä ainakin teen. Sinulta en sitä odota. Sinulta odotan vain, että pidät ajanvarauksestasi kiinni, ilmoitan 24 h etukäteen mikäli sinulle tulee esteitä ja saavut sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Odotan myös, että olet puhdas, raitis ja katuvaatteissa saapuessasi studiolle. Näin et herätä turhaa huomiota tai vaaranna sessiota muilla tavoin.

Sessioon voi kuulua fyysistä ja henkistä kurittamista esim.
 

  • Piiskausta ja läimäyttelyä
  • Kahlehtimista ja sitomista
  • Nipistimiä eri ruumiinosiin kuten nänneihin ja genitaalialueille
  • Steariinin tiputtelua paljaalle iholle
  • Kenkien nuolettamista ja korolla tallomista
  • Vartijattaren tai Opettajattaren kovakouraista tutkimista ja rankaisemista
  • Henkistä alistamista ja kouluttamista
  • Puen sinut nartuksi tai sisäköksi ja kohtelen roolisi mukaisesti
  • Anaalin ja sukuelinten kurittamista/käsittelyä
  • Golden Shower eli kultainen suihku onnistuu 50 euron lisämaksusta

Yleensä pyydän orjaa täyttämään ajanvarauksen yhteydessä kyselylomakkeen, josta saan paljon tarvitsemaani tietoa suunnitellessani sessiota. Lähetän kyselylomakkeen liitetiedostona sähköpostitse.  

Lähetä täytetty kyselylomake minulle vähintään 2 päivää ennen sovittua ajankohtaa, niin toiveesi onnistuvat paremmalla todennäköisyydellä.

En tarjoa

- Seksiä missään muodossa
- En esiinny alasti, enkä ylä- tai alaosattomissa
- En alistu
- En aiheuta pysyvää ruumiinvammaa
- En käytä neuloja

- En tee kaviaarikeikkoja

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3