HINNASTO 2 DOMINAA

30 min.       250 euroa

45 min.       280 euroa

1 h              350 euroa

1 h 30 min. 500 euroa

2 h              650 euroa

 

Kultainen suihku lisämaksusta + 50 euroa tai kahdelta Dominalta + 70 euroa. Ilmoita toiveestasi ajanvarauksen yhteydessä.

Varaa korvaus tasarahana ja luovuta se Minulle eli Valtiatar Xenialle heti session alussa. Halutessasi voit käyttää kirjekuorta.

Huomio! Tärkeää tietoa:

- Olemme paikalla vain ja ainoastan sopimuksen mukaan, eli tapaat meidät vain ajanvarauksella.

- Ole erityisen huolellinen tehdessäsi ajanvarausta, sillä kyseessä on kahden - sinut mukaan lukien kolmen- ihmisen aikataulut.

- Suunnittelemme session toiveidesi ja rajojesi perusteella, valmistaudumme ja matkustamme tapaamiseen, joten arvosta ajankäyttöämme. Saat ohjeet tapaamisen varmistamiseen vielä hyvissä ajoin ja mikäli sinulle sattuu este, on syyn oltava perusteltu ja meille on ilmoitettava viipymättä.

- Emme suvaitse viime hetken peruutuksia saati ohareita, joiden takia pääsysi voi vaikeutua tai jopa estyä jatkossa tulla luoksemme.

- Yleisesti ottaen Minä eli Valtiatar Xenia teen ajanvarauksen ja hoidan käytännön järjestelyt. En siis tee ajanvarauksia pelkästään toiselle Dominalle hänen puolestaan vaan tulet asioimaan minun kanssani ja tapaamaan paikanpäällä meidät molemmat.  

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3