ETÄORJUUS

 

Mikäli et pääse, välimatkan tai muun esteen takia, tai edes halua tavata minua kasvokkain, teen myös etäorjuussessioita. Etäorjanani pääset yhtälailla nauttimaan henkisestä otteestani ja palvelemaan minua. Voimme pitää yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä; saat minulta esimerkiksi tehtäviä, ohjeita ja sessiokuvauksen viikoittain. Paluupostissa haluan raportin tehtävien suorittamisesta. Joudut myös suorittamaan rangaistuksia, joihin saat tarkat ohjeet.

Kuten live-sessiossakin, voit esittää toiveita ja tapaa, miten haluat itseäsi koulutettavan. Otan erittäin mielelläni koulutukseen niin noviisit kuin konkaritkin, jotka kaipaavat henkistä koulintaa. Kaikkein parhaiten pystyn toteuttamaan etäorjuutta sähköpostin välityksellä, mutta muutkin tavat ovat mahdollisia. Sessioon varataan aina aika tai muuten sovitaan missä aikataulussa edetään. Myös korvaus Valtiattaren ajankäytöstä on hyvin luontevaa ja siihen Valtiattarella on useita tapoja.

Kiinnostuitko? Tutustu aiheeseen tarkemmin /sessiot/etaorjuus/ - sivulla, ja ota minuun yhteyttä sähköpostitse: mistressxenia(a)windowlive.com

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3