MISTRESS XENIA

Olen kokenut Jumalainen elämäntapa Valtiatar, joka nauttii erityisesti tunkeutuessaan orjansa korvien väliin ja päästessään toteuttamaan monipuolisia S/M- ja fetishsessioita sekä roolileikkejä. Olen harrastanut S/M ja fetishleikkejä jo yli 15 vuoden ajan. Kokeilen mielelläni erilaisia asioita, kuitenkin sovituissa puitteissa improvisoiden ja turvallisuutta noudattaen.

Valtiattarena pidän siitä, että orja antaa minulle mausteet ja minä keitän sopan. Haluan, että kumpikin osapuoli saa sessiosta sen mitä on ajatellut saavansa ja hieman lisää. Olen kuullut usein kiitosta mielikuvitusrikkaasta tavastani käsitellä orjia, en tyydy vähään, joten pidä se mielessäni kun olet aikeissa ottaa minuun yhteyttä. Haluan kuulla toiveistasi, mieltymyksistäsi, rajoistasi ja siitä miten haluat itseäsi käsiteltävän. Minä päätän loput. Voi esittää minulle toiveita pukeutumisen suhteen, pyrin toteuttamaan ne jos ne ovat samalla linjalla omieni kanssa. Pidän erityisesti kiiltävästä PVC:stä ja nahasta. Korkeista koroista ja ohuista silkkisen pehmeistä sukista. Valmistaudun sessioihin etukäteen ja pidän ulkonäöstäni huolta, sillä pidän siitä, että orja kohtaa todellisen Valtiattaren, jota on ilo palvella.

Mikäli et pääse, välimatkan tai muun esteen takia, tai edes halua tavata minua kasvokkain, teen myös etäorjuussessioita. Etäorjanani pääset yhtälailla nauttimaan henkisestä otteestani. Voimme pitää yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä; saat minulta esimerkiksi tehtäviä, ohjeita ja sessiokuvauksen viikoittain. Voin myös lähettää sähköpostitse esimerkiksi fetishaiheisia tai toiveittesi mukaisia valokuvia. Paluupostissa haluan raportin tehtävien suorittamisesta. Joudut myös suorittamaan rangaistuksia, joihin saat tarkat ohjeet.

Tutustu sessiovaihtoehtoihin tarkemmin sivuillani ja kysy rohkeasti lisää! Vaihtoehtoja kanssani riittää enkä herkästi pelästy oudoimmaltakaan tuntuvaa ehdotusta. Tietyt rajat huomioiden; en esiinny alasti. Päätän itse missä ja miten paljon paljasta pintaa näytän. En myöskään tarjoa minkäänlaisia seksuaalisia palveluja, mukaanlukien loppuhuipennus. Sen saat hoitaa aivan itse.

  

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3