ETÄORJUUS

Haaveiletko pääseväsi Valtiattaresi jalkojen juurelle, kokemaan nöyryytystä ja häpeää, ottamaan vastaan Valtiattaren koulutusta ja tuntemaan miltä todella tuntuu olla ORJA...mutta turvallisesti välimatkan päästä? Valtiatar kouluttaa mielellään myös ujot ja rujot tapaukset sähköpostin, Skypen, chatin, puhelimen tai tekstiviestien avulla. Näitä tapoja voi myös yhdistää.

Tee itsellesi palvelus ja ota yhteyttä! Mikäli orjan toiveet ovat Valtiatarta huvittavia, otan ne huomioon. Koulutan mielelläni kiimaisesta ja omahyväisestä runkkuorjasta siveän ja aina palveluvalmiin orjan itselleni. Tai annan tehtäväksesi harjoittaa nöyryyttä ja himojen hillintää kotioloissa esim. katselemalla tuhmia videoita ja tyytymällä pelkästään kiittämään Valtiatartasi siitä, että hallitset himosi. Koulutustapoja on monia ja aivan kuin ideoitakin orjan koulimiseen. Mielikuvitukseni on rajaton ja tulet pysymään kiireisenä koulutuksen ajan, sillä jos et niin tee, Valtiatar ei ole tyytyväinen ja siitä seuraa rangaistus! Hyvin suoritetusta tehtävästä ja raportista taas voi seurata jotakin mieluisaa, kuten ylimääräinen runkkulupa tai toiveen mukaan anonyymi postipaketti, jossa on Valtiattaren käyttämät stay-up sukat, valokuva sähköpostilla tai tekstiviesti.

Tapoja on monia ja alla olevat ovat vain esimerkkejä:

1) Sovimme sähköpostitse orjan koulutusajan parista päivästä, viikkoon, kahteen tai yhden kuukauden. Tänä aikana orja saa joka viikko yhden 1-2 sähköpostia, jotka sisältävät 3-6 tehtävää, jotka on suoritettava määräaikaan mennessä. Yleensä 7 päivän aikana. Valtiatar määrää orjalle määräajan, jolloin orja jättää raportin tehtävien suorittamisesta ja myöntää/evää tämän perusteella orjalle palkinnon tai rangaistuksen.

2) Sovimme puhelinsessio/Skypesessio ajan, jolloin voit soittaa Valtiattarellesi. Puhelun kesto ja sisältö määritellään etukäteen, mielellään sähköpostitse.   

3) Myös tekstiviestit sopii eli vaihdamme viestejä tekstiviestejä puhelimella. Näin voin määrätä orjalle myös erilaisia tehtäviä tai rangaistuksia.

Kuten moni muukin asia tässä maailmassa, Valtiattaren aika on arvokasta, joten pidempiaikainen kanssakäyminen ja kaikki etäorjuuteen liittyvät yksityiskohdat sovitaan vasta sitten kun orja on toiminut Valtiattaren antamien ohjeiden mukaan.

Ota minuun ensin yhteyttä sähköpostitse mistressxenia(a)windowslive.com ja kerro lyhyesti toiveistasi, rajoistasi ja aikatauluistasi. Tämän jälkeen annan tarkemmat ohjeet, joita noudattamalla pääsemme aloittamaan etäorjuuskoulutuksen.

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Powered by Aava 3