Tarinat

Valtiatar pitää tarinoista tai oikeastaan rakastaa niitä!

Valtiatar julkaisee tällä sivustolla erilaisia tarinoita. Tarina voi olla totta, mielikuvituksen tuotetta tai kumpaakin. Mikäli koet olevasi luonnonlahjakkuus kirjallisuuden saralla ja tunnet tarvetta jakaa tarinasi - voin julkaista tarinan tällä sivustolla. Tarinan mehevyydestä riippuen, Valtiatar voi myöntää jonkin palkinnon tai kiitoksen orjalleen. Mikäli runosuonta tai sormenpäitä kutittaa - ota Minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Valtiatar kirjoittaa tarinoita myös toiveiden mukaan. Tarina voi olla täyttä fantasiaa, pohjautua todellisuuteen tai olla luonnos seuraavalle sessiolle. En julkaise kenenkään todellisia nimiä tai muita tunnistettavia piirteitä. 

Voit antaa alla olevalla lomakkeella palautetta jo julkaisuista tarinoista, tarjota omaa tarinaasi julkaistavaksi tai tiedustella mahdollisuutta tilata toivomasi kertomus Minulta.

YHTEYSTIEDOT

Tavoitat parhaiten sähköpostitse:

mistressxenia

(at)windowslive.com

 

You can reach me in English best by email

 

Puhelin:

041-811 6090

 

Mikäli en vastaa, soita uudelleen tai lähetä tekstiviesti (SMS).

Voit anoa soitto/tapaamisaikaa.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin!

 

Matti

 

PERJANTAI:


Matti palasi lentokentältä hymyssä suin.

Hän oli juuri saattanut vaimonsa Niinan viikonlopun työmatkalle. Hänellä olisi kolme päivää aikaa tehdä mitä huvitti, sillä Niina tulisi kotiin vasta myöhään sunnuntai-iltana.

Ja Mattia huvitti nussia. Hän ei koskaan ole ollut uskollisinta sorttia. Sen takia hän piti Niinaa täydellisenä vaimona. Nätti, kotityöt tekevä nainen, joka ei osannut epäillä Matin todellisia puuhia.

Oli perjantai alkuilta ja Matti näppäili numeron puhelimeen. Hän oli päiviä sitten päättänyt tilata heti ensimmäiseksi pari stripparia kotiinsa. Netissä selailtuaan hän oli päätynyt Inkaan ja Millaan, kahteen seksikkäseen mustahiuksiseen strippariin. He eivät tosin tarjonneet seksipalveluita, mutta Matti oli varma että se oli vain oikean summan kysymys.

Ei kestänyt kauaakaan ennenkuin kaunottaret olivat Matin ovella. Hän ohjasi naiset omakotitalon olohuoneeseen ja istui sohvalle.

- Nyt sitten vaan tissit tiskiin! hän hörähti.

Esitys oli kaikkea mitä mies voi toivoa. Naiset tanssivat, suutelivat toisiaan, hieroivat vartaloitaan toisiaan vastaan ja vähensivät vaatteitaan. Pian Mattia alkoi panettaa niin paljon, ettei enää voinut itselleen mitään.

- Paljonkos teille pitää maksaa ekstraa suihinotosta. Sanoitte ettette tee sellaista, mutta stripparihan on jo melkein huora. Ei varmasti iso hyppäys teille, Matti argumentoi.

Inkaksi kutsuttu fitnesmallin vartalon omaava nainen avasi suunsa kiukkuisen näköisesti, mutta ennenkuin hän ehti sano mitään Milla-niminen strippari tarttui tätä kädestä ja supatti jotain tämän korvaan.

Inkan ilme kirkastui ja hän katsoi Mattia päästä varpaisiin ikäänkuin arvioiden. Milla kuitenkin puhui.

- Järjestelykysymys niinkuin sanoitte. Kertokaas, paljon mielestänne meidän kaltaistemme huorien pitäisi ansaita suihinotosta?

- 20 euroa eikä senttiäkään yli. Jos saan panna teitä niin sitten 30 euroa, Matti julisti tyytyväisenä.

Milla katsoi Mattia hymyillen ja nyökkäsi.

- Herra on varmasti oikeassa. Inka, hae herralle olut kauppojen merkiksi ja lähdetään hommiin.

Inka toi Matille oluen ja naiset lankesivat yhtäaikaa polvilleen Matin eteen sohvalle. Matti otti voitonriemuisena ison kulauksen kaljastaan.

- Eikö vaimo varmasti pahastu, Inka kysyi avatessaan Matin sepalusta.

- Mitä se ei tiedä ei voi satuttaa. Eikä se pälli varmaan tajuaisi mitään vaikka näkisi teidät siinä mun kulli suussa, Matti nauroi.

Naiset vetivät Matin farkkuja pois jalasta, mutta Matti tunsi itsensä kumman uniseksi. Silmät menivät väkisin kiinni. Viimeinen Matin muistikuva oli Millan käsi hänen boksereissa olevalla munallaan...

HERÄTYYS!!

Matti säpsähti yhtäkkiä tokkuraisena hereille. Hän näki Millan ja Inkan edessään täysissä pukeissa. Sitten hän havahtui olevansa itse alasti. Hänen kätensä olivat kahlittuina kattoon ja jalat lattiaan. Matti silmäili ympäristöään ja huomasi olevansa omassa kellarissaan.

- Hei mitä tää...Matti aloitti
 

SLÄP

 

- Turpa kiinni ämmä! Sä puhut vasta kun me sanotaan! Inka sanoi läimäyttäessään avokämmenen Matin poskelle.

- Mitä Inka tässä yrittää sanoa on, että ei kannatta vastustella. Sä kuulut meille niin kauan kuin me halutaan. Tutkin tuossa vähän sun aikatauluja ja näyttää siltä että meillä on sunnuntaihin asti aikaa pitää vähän hauskaa, Milla totesi ilkikurisesti.

Matti kuunteli shokissa naisten kertomusta siitä kuinka nämä olivat väsyneitä työssä kohtaamiinsa miehiin. Matti oli täydellinen kohde maksella vähän kalavelkoja.

- meillä on kaikkea kivaa suunniteltuna, mutta aloitetaan tästä illasta. Ohjelmana on synnintunnustus. Sinä kerrot minulle ja Inkalle kaiken paskan mitä olet vaimollesi ja muille naisille surkean elämäsi aikana tehnyt, Milla totesi.
 

- Ja miksi vitussa mä niin tekisin, Matti ivasi.
 

- Hyvä kun kysyit. Syy numeroi yksi on munissasi. Et shokistasi tainnut huomata, että siellä on tehty vähän muutoksia. Tuo metallinen häkkyrä on siveysvyö. Kuten huomaat, siinä on munalukko, jonka ainoat avaimet ovat minulla ja Inkalla. Jos siis haluat saada sen pois ennen vaimosi tuloa, suosittelen miellyttämään meitä.
 

- Toiseksi, olet alasti siinä kivasti tarjolla, ja meillä on vain aikaa, Milla nauroi.
 

Matin kauhuksi naiset kaivoivat esiin piiskat, nipistimiä, ja muita ikävännäköisiä vempaimia. Seuraavan tunnin ajan naiset kurittivat säälimättä Matin kroppaa kiinnittäen erityistä huomiota kiveksiin.
 

Pian itkuinen Matti murtui ja alkoi tunnustaa. Hän kertoi kaikista kerroista kun oli pettänyt vaimoaan, kuinka oli jättänyt pettämiseen osallistuneet naiset kuin nallit kalliolle, kuinka hän ei koskaan tehnyt kotona kotitöitä ja jopa kuinka hän painosti vaimoaan useita kertoja viikossa suihinottoihin, mutta ei koskaan nuollut pillua vastineeksi.
 

- Sä olet kyllä yksi paska. Mutta et enää tämän viikon jälkeen. Siitä me pidetään huoli. Inka totesi.
 

- Juuri näin. Sulla on mukava talo, joten me majoitutaan tänne täksi viikonlopuksi. Aloitetaan huomenna aikaisin, mutta nyt on levon hetki. Inka, varmistatko ettei meidän lepoamme häiritä, Milla totesi.
 

Inka nappasi nurkassa olevasta pyykkikorista kahdet bokserit ja tunki ne Matin suuhun ennenkuin tämä ehti protestoida. Vasta kun Inka oli kietonut teipin Matin suun yli, Matti muisti että oli käyttänyt kyseisiä boksereita aamulla ja eilen lenkillä. Ne maistuivat kammottaville.
 

- Öitä, naiset huikkasivat ovelta jättäen Matin pilkkopimeään.

LAUANTAI:

Matti säpsähti hereille samaan aikaan valojen kanssa.

Silmien kesti hetki tottua valoon, mutta pian Matti tunnisti edessään seisovan hahmon Inkaksi. Uhkea strippari tuijotti häntä hymynkare huulillaan.

- Huomenta prinsessa ruusunen. Toivottavasti nukuit hyvin, sillä meillä on kiireinen päivä edessä. Tai no, sinulla on. Inka totesi ja nauroi matin mumistessa suukapulaansa.

Inka laittoi Matin kaulaan kaulapannan, jossa oli hihna, ja vapautti tämän siteistä.

- Kuuntele. Meilllä on tarpeeksi todistusaineistoa elämäsi tuhoamiseksi. Tottele meitä tämä viikko ja saat mennä. Nyökkää jos ymmärrät. Hyvä. Nyt kontillesi ja seuraa!

Matti alistui ja Inka lähti kuljettamaan Mattia yläkertaan kuin koiraa. Vaikka olo oli todella nöyryytetty, Matti ei voinut olla huomaamatta stripparin hyvinmuodostunutta takapuolta, joka keinui hänen silmiensä edessä. Siveysvyö muistutti taas itsestään.

Kaksikko saapui yläkertaan ja kohtasi Millan. Tämä purskahti nauruun nähdessään Matin.

- No nyt näyttää siltä miltä pitää! Vie se makuuhuoneeseen niin aloitetaan ensimmäinen oppitunti.

Naiset sitoivat Matin sänkyyn selälleen ja poistivat suukapulan.

- Kaikista eilen tunnustamistasi asioista yksi järkyttävimpiä oli, että et koskaan tyydytä vaimoasi suullasi. Kaikkien naisten puolesta annamme sinulle nyt kunnon siedätyshoitoa. Homman nimi on yksinkertainen. Makaat tässä ja aina kun päällesi istuu nainen, tyydytät hänet mitään kyselemättä, Milla aloitti.

- Kaltaisesi eivät kuitenkaan ansaitsen nähdä sulojamme, joten...Inka jatkoi ja laittoi Matille silmäsiteen.

Matti ajatteli että ei tämä nyt niin paha ole. Samalla hän tunsi kuinka joku kiipesi hänen naamansa päälle.

- Nuole! kuului käsky, jota tehostettiin läpsäisyllä Matin tarjolla oleville kiveksille.

Matti alkoi tehdä työtä käskettyä. Aina kun hän hidasteli tai toimi muuten väärin, hän sai iskun palleille. Pian Matin kieli alkoi väsyä ja iskuja sateli yhä useammin.

Lopulta kuitenkin nainen laukesi ja nousi pois Matin päältä. Juuri kun Matti luuli saavansa hengähtää, toinen nainen kipusi tämän päälle.Ja homma jatkui.

Sama jatkui koko päivän. Matti makasi yksin pimeydessä kunnes joku kiipesi hänen päälleen. Ja Matti nuoli. Pian Matin kieli oli turta ja pallit hellänä, mutta naiset eivät antaneet armoa.

Välillä Matti alkoi jo epäillä että naisia olisi useampia. He eivät myöskään välittäneet siitä olivatko tulleet juuri lenkiltä tai vessasta.

Hän oli taas maannut pitkään yksin kun joku tuli huoneeseen. Matti kuuli askelia ja sitten äänen korvanjuuressa.

- Olet varmaan jo väsynyt pillun nuolemiseen. Kaipaatko vähän vaihtelua?, Inka kuiskasi.

Matti nyökkäsi innoissaan, mutta hämmentyi kun Inka taas kiipesikin hänen naamansa päälle.

- Vaihtelun vuoksi voitkin nuolla persettä, Inka totesi ja rämähti nauruun.

Matti yritti vastustella, mutta Inka tarrasi tätä tiukasti palleista ja mursi kaiken vastarinnan.Ja Matti nuoli.

Useita tunteja (ja orgasmeja) myöhemmin, Matti kuuli taas oven avautuvan ja korkokenkien kopinan. Tulokas kiipesi totuttuun tyyliin Matin päälle.

- Pahoittelen pientä aljoholin tuoksua, mutta tulin juuri hyvistä bileistä. Oli pakko tulla hyödyntämään tätä seksilelua makkarissa. Sinusta on tullut aika hyvä tässä, Milla sopersi.

Matti nuoli jo totuttuun tyyliin. Maku oli kuitenkin jotenkin erilainen kuin aiemmin.

- Siellä bileissä oli yksi vanha panoni. Upea mies. Yksi asia johti toiseen ja päädyimme paikan vessaan. Ihan uskomatona seksiä. Aah. Tulihan siinä melkoinen sotku, mutta onneksi sinä olet täällä siivoamassa, Milla hykerteli.

Samassa Matti tajusi mikä se maku oli ja alkoi pyristellä. Milla nauroi ja nappasi Mattia taas palleista.

Jahka Milla oli tyytyväinen Matin suoritukseen, hän nousi pois ja huikkasi ovelta kauniita unia.
 

SUNNUNTAI:
 

Aamu alkoi läpsäisyllä palleille.
 

Ennenkuin Matti kuitenkin päästettiin sängyltä, molemmat naiset halusivat vielä orgasmit. Sen jälkeen epäonninen mies päästettiin venyttelemään ja suihkuu. Suihkussa Matin käskettiin ajella itsensä kaulasta alaspäin täysin karvattomaksi. Matti oli niin poikki ettei edes yrittänyt kyseenalaistaa käskyä.
 

Suihkun jälkeen naiset komensivat Matin olohuoneeseen. Matti pisti heti merkille kuinka sotkuinen hänen asuntonsa oli.
 

Inka ja Milla istuivat sohvalla näyttäen yhtä hyvältä kuin aina, silmäillen alastonta, siveysvyöllä varustettua, Mattia.
 

- Oppitunti numero 2. Sanoit meille että et ole siivonnut vuosikausiin, koska "siivoaminen on ämmien hommaa." No, nyt pääset kokeilemaan sitä oikein kunnolla. Ja koska se on sinusta ämmien hommaa, saat sitten olla kunnolla sellainen, Inka julisti ja osoitti tuolille.
 

Tuolilla oli ranskalaisen sisäkön asu, joka näytti siltä kuin se olisi ostettu suoraan pornokaupasta. Tuolin edessä oli myös mustat korkeakorkoiset korot ja blondi peruukki. Matti tapitti varustusta suu auki. Eivät kai ne oikeasti tarkoita...

 

Hetken päästä Matti seisoi naisten edessä pornahtavassa sisäkköasussa peruukki päässään. Naiset olivat täydentäneet asua vielä verkkosukilla, tekorinnoilla ja räikellä meikillä.
 

- Hyvältä näyttää! Tästä lähtien nimesi on Maisa ja vastaat talouden siisteydestä. Ei kun hommiin siis. Parasta olla oikein ripeä jos haluat ehtiä ennenkuin vaimosi tulee kotiin...Milla kiusoitteli.
 

Matti nielaisi ja aloitti työskentelyn. Naiset eivät tehneet työskentelyä kuitenkaan helpoksi. Inka ja Milla jakoivat Matille jatkuvasti uusia nöyryyttäviä käskyjä. Vessa piti siivota hammasharjalla ja pönttö pyyhkiä rätti suussa. Matilla oli tiskikone, mutta naiset kielsivät sen käytön ja kahlitsiva Matin kädet toisiinsa, jotta tiskaaminen olisi mahdollisimman hidasta.
 

Naisilla oli myös kello, jota kilkuttaessa Matin piti heti juosta palvelemaan heitä. Oli kyse sitten juoman tuomisesta tai jalkahieronnasta kielellä.
 

Juuri kello sai Matin pulaan sitä päivänä. Sen soidessa ties monetta kertaa, Matilla kilahti.
 

- Hei nyt ihan oikeasti, mä yritän siivota täällä. Jättäkää mut rauhaan! Matti huusi.
 

Matti tiesi heti tehneensä virheen kun Inka nousi ylös ja alkoi näppäillä kännykkäänsä.
 

- Hei älä lähetä mitään kellekään. Olen tosi pahoillani. Mä korvaan tuon jotenkin, Matti rukoili ja mateli Inkan jalkojen juuressa.
 

- Niin korvaatkin. Tarkoitus oli pitää tämä hauskanpito talon sisällä, mutta kaipaat selvästi vielä vähän nöyryyttä. Seuraa., Inka sähisi.
 

Inka talutti Matin autotalliin ja käski riisua sisäkön asun. Tilalle Matti sai tiukan valkoisen topin ja mikrofarkkushorsit. Yhdistettynä verkkosukkiin, tekorintoihin ja korkokenkiin, Matti näytti ihan irstaalta räppivideon ekstralta.
 

- Tässä on ämpäri vettä ja sieni. Sun auto näyttää likaiselta, Inka sanoi tuimasti.
 

Matin sydän hypähti. Auton on ajoväylällä. Täysin julkisella paikalla. Yksi vilkaisu Inkaan teki kuitenkin selväksi, että mutinaan ei ollut varaa.
 

Matti nielaisi ja astui ulos. Onneksi ketään ei juuri silloin näkynyt. Hän lähti toimeen.
 

Alku suijui hyvin, mutta pian ohi alkoi ajaa autoja joista muutama tööttäsikin. Naapurin setä ilmestyi ikkunaan tuijottamaan ja Matti rukoili, että hän ei tunnistaisi hemaisevaa blondia naapurikseen.
 

Samassa yksi ohi ajavista autoista pysähtyi. Ikkuna avautui ja miesjoukko alkoi huudella Matilla ja kysyi paljonko maksaa. Matti ei uskaltanut avata suutaan, ettei paljastuisi mieheksi.
 

Milla kuitenkin saapui ulos ja pelasti tilanteen.
 

- Pojat pojat, älkää kiusatko Maisaa kun se on vähän ujo. Mutta vastauksena kysymykseenne niin tässä on meidän kortti jos kaipaatte strippareita joskus.
 

- Tuleeko blondi myös mukaan, yksi miehistä huikkasi.
 

- Katsotaan, Milla vilkaisi Mattia ilkikurisesti.
 

Pojat lähtivät pois ja Milla vei myös Matin sisään. Hänen käskettiin taas vaihtaa sisäkönasu päälle ja jatkaa siivoamista.
 

Ilta läheni uhkaavasti ja Matti alkoi pelätä vaimonsa saapumista. Matin onneksi Inka ja Milla olivat kuitenkin tyytyväisiä.
 

He veivät Matin keskellä olohuonetta ja sitoivat hänet tuoliin.
 

- Ajattelimme vielä että kun kerran maksoit strippauskeikasta niin on reilua että saat rahoillesi kunnolla vastinetta, Milla nauroi.
 

Naiset aloittivat seksikkään tanssin, mutta Matin siveysvyö esti esityksestä nauttimisen. Minkä naiset varmasti tiesivätkin. Tukalan puolentunnin jälkeen he lopettivat ja alkoivat keräillä kamojaan.
 

Sen sijaan että olisivat vapauttaneet Matin, he kuitenkin laittoivat tälle suukapulan.
 

- Kiitti kivasta viikonlopusta! Valitettavasti viikonloppu on liian lyhyt aika kouluttaa noin paatunutta tapausta, joten päätimme ulkoistaa koulutuksen. Tässä kirjekuoressa on vaimollesi selitys koko jutusta ja muistitikulla viikonlopun aikana kuvaamamme materiaali. Vaimosi saa päättää miten tästä eteenpäin. Kuka tietää, ehkä vielä näemme, Inka nauroi.
 

Naiset lähtivät ja jättivät Matin pakokauhun valtaan. Hän oli suttuisaksi sisäköksi puettuna sidottuna tuoliin ja pöydällä oli todella raskauttavaa todistusaineistoa. Eikä olisi mitään keinoa päästä irti.
 

Vähän ajan päästä hän kuulikin avaimen kääntyvän lukossa.
 

- Kulta, olen kotona.....

 

Tarinan on kirjoittanut Valtiattaren narttuorja

Powered by Aava 3